zaterdag 29 oktober 2011

Alexandra Potvin mag haar verjaardag vieren op 20 maart

  
Alexandra Potvin mag haar verjaardag vieren op 20 maart.
Voor Alexandra begon alles bij Donna met "Donna ten voeten uit", een programma dat later bekend werd onder de naam "Donnax92s Dansfolie".
Ze was de vaste vervangster van Leen Demarxe9 of Fien Sabbe en maakte zelfs nog een poosje "Saltox92s" op zaterdagmorgen.
Natuurlijk is Alexandra Potvin ook bekend om het vele omroepwerk dat ze deed voor de VRT, dat ondertussen ook al aan anderen overgelaten werd, maar het meest kent men haar nu door het presentatiewerk dat Alexandra deed voor Hitkracht.
Alexandra Potvin is ook een poos de opvolgster geweest van Sven Ornelis voor de "Bumpershow" maar ruilde dit programma eind maart 2001 voor "Diva". Ook raakte bekend dat Alexandra een tijdje de vaste vriendin was van zangeres Yasmine. Maar deze relatie strandde. Nu is ze gelukkig met een nieuwe en onbekende vriendin.
Op 9/09/2001 gaat ook voor Alexandra Potvin de opvolger van "Hitkracht" in de lucht, nieuwe naam is "Donna De Luxe". Dit presenteert ze samen met Jan Bosman.
Alexandra Potvin waagt zelfs haar stappen in de zangwereld met Jan Bosman, want samen brachten zij als afsluiter van Hitkracht het duetje "Youx92re the one that I want".
Dit duetje behaalde zelfs de eerste plaats van de Primadonna.
Maar de talenten van sexy Alexandra Potvin bleven niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo vroeg ze haar ex-baas Bert Geenen om te mogen presenteren bij Q-music. En zo geschiedde. Nu is Alexandra een van de stemmen van Q-music en dat doet ze medio 2006 nog steeds.
 

vrijdag 21 oktober 2011

Alexandra Potvin gaat trouwen met Suzy

Alexandra Potvin, momenteel presentatrice bij JOEfm en in de jaren negentig jarenlang de lesbische vriendin van zangeres/presentatrice Yasmine, gaat trouwen. Alexandra en Suzy, die samen de begrafenis van Yasmine bijwoonden, zijn al meer dan een jaar samen. Dat meldt Dag Allemaal.
Alexandra en Suzy kenden elkaar amper twee maanden toen ze vorig jaar in oktober gingen samenwonen.
Alexandra Potvin en haar vriendin geven elkaar binnenkort het ja-woord. De JOE fm-presentatrice en haar vriendin Suzy zijn al ruim een jaar een koppel. Dat de liefde van in het begin een schot in de roos was, mag wel duidelijk zijn. Na amper twee maand, ging het verliefde stel al samenwonen.
Onlangs namen Alexandra en Suzy nog samen afscheid van Yasmine. Potvins vorige vriendin, waarmee ze in de jaren negentig jarenlang samen was. Waar en wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend. We houden u op de hoogte.
Alexandra Potvin en haar vriendin Suzy stappen binnenkort in het huwelijksbootje. De JOE fm- presentatrice en haar vriendin zijn al meer dan een jaar een koppel. Het paar ging al snel samenwonen na amper twee maand.
Potvins vorige vriendin was Yasmine, waarmee ze in de jaren negentig jarenlang samen was. Alexandra en Suzy namen nog samen afscheid van haar. De exacte trouwdatum en -locatie zijn nog niet bekend gemaakt.
Joefm-presentatrice Alexandra Potvin gaat binnenkort trouwen met haar vriendin Suzy. Dat meldt Dag Allemaal.
Alexandra en Suzy kennen elkaar sinds augustus vorig jaar. Sinds oktober wonen ze samen.
Alexandra Potvin was een van de eerste vrouwelijke BV's die uitkwam voor haar lesbische geaardheid. In het verleden had ze ook een relatie met Yasmine.
In een interview met Dag Allemaal vertelt Alexandra Potvin dat ze echt zeker is van haar keuze. x93Suzy is de vrouw van mijn leven!x94 Wanneer het feestje gepland is, is nog niet bekend.
JOEfm presentatrice Alexandra Potvin (foto) stapt weldra in het huwelijksbootje met vriendin Suzy. Dat staat te lezen in de nieuwe Dag Allemaal van 4 Augustus. Potvin, 43, wil samen met Suzy, 42, oud worden. Het koppel is sinds xe9xe9n jaar samen.
Suzy is de vrouw van mijn leven, staat te lezen boven het kleine artikel waarvan hier een verkorte versie.
Alexandra Potvin stelde vorig jaar in oktober haar nieuwe vriendin, Suzy, in Dag Allemaal voor. En nu was het tijd om haar huwelijk aan te kondigen. Want hoewel de twee elkaar nog maar twee maanden kenden toen ze gingen samenwonen is het koppel nog steeds heel verliefd.
"Ik ben zo verliefd op Suzy, dat gevoel wordt met de dag nog sterker," aldus Potvin. Die vroeger een relatie had met de recent overleden zangeres en presentatrice Yasmine. Alexandra werd tijdens de uitvaart enorm gesteund door Suzy.

woensdag 19 oktober 2011

Alexandra Potvin heeft nieuwe vriendin

Alexandra Potvin is vanaf volgende week samen met Brigitta Callens en Jerko Bozikovic op Life!TV te zien in het programma 'Langer Leven'. Iedere dinsdag gaan Alexandra en haar team op zoek naar antwoorden op vragen van de kijkers die hun levenskwaliteit willen verbeteren.

We zijn erg blij met de aanwinst van Alexandra Potvin als nieuw, vast gezicht van Life!tv', zegt gedelegeerd bestuurder Stefan Ackermans. 'We halen met Alexandra een stijlvolle, frisse verschijning aan boord die wxe9xe9t waar ze over spreekt en intussen haar sporen, zowel op radio als tv, meer dan verdiend heeft.'

Momenteel is Alexandra Potvin presentatrice op Q Music. Ze begon haar carrixe8re bij de toenmalige BRT.

Alexandra Potvin is weer single
Q-Music-presentatrice Alexandra Potvin en haar vriendin Vanessa Gaemers zijn uit elkaar. Het koppel was drie jaar en vier maanden samen. Waarom de twee uit elkaar zijn, willen ze privxe9 houden. Potvin was, nog voor ze Gaemers ontmoette, een tijdje de vaste vriendin van omroepster en Rode Loper -presentatrice Yasmine.

Q-Musicpresentatrice Alexandra Potvin (41) heeft toch weer een nieuwe vriendin. Haar naam? Suzy Rombouts (42). Zangeres van een covergroep D' Flow, achtergrondzangeres bij verschillende artiesten en roadmanager van zangeres Barbara Dex. Op de premixe8re van Cirque du Soleil poseerde het verliefde stel voor het eerst op de foto. Samen onder xe9xe9n paraplu. Potvin was eerder drie jaar en vier maanden samen met Vanessa Gaemers en was ook ooit de vaste vriendin van presentatrice en zangeres Yasmine.