zaterdag 29 oktober 2011

Alexandra Potvin mag haar verjaardag vieren op 20 maart

  
Alexandra Potvin mag haar verjaardag vieren op 20 maart.
Voor Alexandra begon alles bij Donna met "Donna ten voeten uit", een programma dat later bekend werd onder de naam "Donnax92s Dansfolie".
Ze was de vaste vervangster van Leen Demarxe9 of Fien Sabbe en maakte zelfs nog een poosje "Saltox92s" op zaterdagmorgen.
Natuurlijk is Alexandra Potvin ook bekend om het vele omroepwerk dat ze deed voor de VRT, dat ondertussen ook al aan anderen overgelaten werd, maar het meest kent men haar nu door het presentatiewerk dat Alexandra deed voor Hitkracht.
Alexandra Potvin is ook een poos de opvolgster geweest van Sven Ornelis voor de "Bumpershow" maar ruilde dit programma eind maart 2001 voor "Diva". Ook raakte bekend dat Alexandra een tijdje de vaste vriendin was van zangeres Yasmine. Maar deze relatie strandde. Nu is ze gelukkig met een nieuwe en onbekende vriendin.
Op 9/09/2001 gaat ook voor Alexandra Potvin de opvolger van "Hitkracht" in de lucht, nieuwe naam is "Donna De Luxe". Dit presenteert ze samen met Jan Bosman.
Alexandra Potvin waagt zelfs haar stappen in de zangwereld met Jan Bosman, want samen brachten zij als afsluiter van Hitkracht het duetje "Youx92re the one that I want".
Dit duetje behaalde zelfs de eerste plaats van de Primadonna.
Maar de talenten van sexy Alexandra Potvin bleven niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo vroeg ze haar ex-baas Bert Geenen om te mogen presenteren bij Q-music. En zo geschiedde. Nu is Alexandra een van de stemmen van Q-music en dat doet ze medio 2006 nog steeds.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten