vrijdag 21 oktober 2011

Alexandra Potvin gaat trouwen met Suzy

Alexandra Potvin, momenteel presentatrice bij JOEfm en in de jaren negentig jarenlang de lesbische vriendin van zangeres/presentatrice Yasmine, gaat trouwen. Alexandra en Suzy, die samen de begrafenis van Yasmine bijwoonden, zijn al meer dan een jaar samen. Dat meldt Dag Allemaal.
Alexandra en Suzy kenden elkaar amper twee maanden toen ze vorig jaar in oktober gingen samenwonen.
Alexandra Potvin en haar vriendin geven elkaar binnenkort het ja-woord. De JOE fm-presentatrice en haar vriendin Suzy zijn al ruim een jaar een koppel. Dat de liefde van in het begin een schot in de roos was, mag wel duidelijk zijn. Na amper twee maand, ging het verliefde stel al samenwonen.
Onlangs namen Alexandra en Suzy nog samen afscheid van Yasmine. Potvins vorige vriendin, waarmee ze in de jaren negentig jarenlang samen was. Waar en wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend. We houden u op de hoogte.
Alexandra Potvin en haar vriendin Suzy stappen binnenkort in het huwelijksbootje. De JOE fm- presentatrice en haar vriendin zijn al meer dan een jaar een koppel. Het paar ging al snel samenwonen na amper twee maand.
Potvins vorige vriendin was Yasmine, waarmee ze in de jaren negentig jarenlang samen was. Alexandra en Suzy namen nog samen afscheid van haar. De exacte trouwdatum en -locatie zijn nog niet bekend gemaakt.
Joefm-presentatrice Alexandra Potvin gaat binnenkort trouwen met haar vriendin Suzy. Dat meldt Dag Allemaal.
Alexandra en Suzy kennen elkaar sinds augustus vorig jaar. Sinds oktober wonen ze samen.
Alexandra Potvin was een van de eerste vrouwelijke BV's die uitkwam voor haar lesbische geaardheid. In het verleden had ze ook een relatie met Yasmine.
In een interview met Dag Allemaal vertelt Alexandra Potvin dat ze echt zeker is van haar keuze. x93Suzy is de vrouw van mijn leven!x94 Wanneer het feestje gepland is, is nog niet bekend.
JOEfm presentatrice Alexandra Potvin (foto) stapt weldra in het huwelijksbootje met vriendin Suzy. Dat staat te lezen in de nieuwe Dag Allemaal van 4 Augustus. Potvin, 43, wil samen met Suzy, 42, oud worden. Het koppel is sinds xe9xe9n jaar samen.
Suzy is de vrouw van mijn leven, staat te lezen boven het kleine artikel waarvan hier een verkorte versie.
Alexandra Potvin stelde vorig jaar in oktober haar nieuwe vriendin, Suzy, in Dag Allemaal voor. En nu was het tijd om haar huwelijk aan te kondigen. Want hoewel de twee elkaar nog maar twee maanden kenden toen ze gingen samenwonen is het koppel nog steeds heel verliefd.
"Ik ben zo verliefd op Suzy, dat gevoel wordt met de dag nog sterker," aldus Potvin. Die vroeger een relatie had met de recent overleden zangeres en presentatrice Yasmine. Alexandra werd tijdens de uitvaart enorm gesteund door Suzy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten