woensdag 19 oktober 2011

Alexandra Potvin heeft nieuwe vriendin

Alexandra Potvin is vanaf volgende week samen met Brigitta Callens en Jerko Bozikovic op Life!TV te zien in het programma 'Langer Leven'. Iedere dinsdag gaan Alexandra en haar team op zoek naar antwoorden op vragen van de kijkers die hun levenskwaliteit willen verbeteren.

We zijn erg blij met de aanwinst van Alexandra Potvin als nieuw, vast gezicht van Life!tv', zegt gedelegeerd bestuurder Stefan Ackermans. 'We halen met Alexandra een stijlvolle, frisse verschijning aan boord die wxe9xe9t waar ze over spreekt en intussen haar sporen, zowel op radio als tv, meer dan verdiend heeft.'

Momenteel is Alexandra Potvin presentatrice op Q Music. Ze begon haar carrixe8re bij de toenmalige BRT.

Alexandra Potvin is weer single
Q-Music-presentatrice Alexandra Potvin en haar vriendin Vanessa Gaemers zijn uit elkaar. Het koppel was drie jaar en vier maanden samen. Waarom de twee uit elkaar zijn, willen ze privxe9 houden. Potvin was, nog voor ze Gaemers ontmoette, een tijdje de vaste vriendin van omroepster en Rode Loper -presentatrice Yasmine.

Q-Musicpresentatrice Alexandra Potvin (41) heeft toch weer een nieuwe vriendin. Haar naam? Suzy Rombouts (42). Zangeres van een covergroep D' Flow, achtergrondzangeres bij verschillende artiesten en roadmanager van zangeres Barbara Dex. Op de premixe8re van Cirque du Soleil poseerde het verliefde stel voor het eerst op de foto. Samen onder xe9xe9n paraplu. Potvin was eerder drie jaar en vier maanden samen met Vanessa Gaemers en was ook ooit de vaste vriendin van presentatrice en zangeres Yasmine.

1 opmerking: